Boudoir – Glamour fotózás

Ellentétben sok boudoir fotóssal, én nem egy képlet szerint dolgozom, hanem hagyom, hogy minden egyes fotózás természetesen alakuljon, hogy a képek tükrözzenek Téged és azt, amit Te szeretnél. Hiszen minden női test csodálatosan más és más, és én megmutatom neked, hogy a tiédben mi az, ami teljesen gyönyörű.

A fehérneműs képek mellett a budoárfotózás gyönyörű budoárportrékat is ad – ezek nagyon fontos részét képezik a fotózásnak.

Lehet, hogy szereted a „könnyű és légies” és/vagy a „sötét és szelíd” képeket – fontos, hogy beszélgessünk és együttműködjünk, hogy olyan eredményeket érjünk el, amilyeneket szeretnél.

„Én nem így nézek ki…”

Ha a budoár galériákat nézegetve arra gondolsz, hogy „ők modellek, vagy én nem tudok így kinézni”, akkor tévedsz. Az összes nő ott nem tudja elhinni, hogy ők azok, és annyira büszkék a képekre, hogy örültek, hogy megoszthatom őket. Az én munkám az, hogy TE nézz ki a leghihetetlenebbül – csak bíznod kell bennem, és hagynod kell, hogy én vezessem a fotózást.

Nagyon komolyan veszem a budoárfotózást, és szenvedélyesen azon vagyok, hogy csodálatos élményt és teljesen egyéni, művészi, gyönyörű, kincset érő fotókat adjak neked.

Tragikus módon a nők 80%-ának alacsony a testértékelése, és az önbizalomhiány visszatartja őket.
Képeimmel ezen szeretnék változtatni, hogy megváltoztassam az önmagaddal kapcsolatos érzéseidet.
Mert minden nő megérdemli, hogy lássa, milyen szép.

Elegancia, stílus, magabiztosság.

 A budoárfotózásnak sokféle stílusa létezik, ami gyakran azt jelenti, hogy a nők nem tudják, mire számítsanak.

Általában az erős, független nőket vonzom, akik életük egy jelentős időszakában szeretnének boudoir fotózást tartani.

Ez olyasmi, amit szerintem minden nőnek egyszer az életében meg kellene tennie, és bár a gondolat talán ijesztő lehet, az élmény szórakoztató és felszabadító.

A legtöbb nőt megnyugtatja, hogy női budoárfotósként megértem a nőket, hogy hogyan látják magukat és a testüket, és ami a legfontosabb, hogyan szeretnék, hogy lefényképezzék őket.

Mint láthatod, sok oka van annak, hogy a nők miért fontolgatják a budoárfotózást, és nem a “budoár” címke az, amire összpontosítanod kell. Ez egy olyan portréfotózás, amely nemcsak azt ünnepli, hogy ki vagy, hanem azt is, hogy hogyan érzel magaddal kapcsolatban, és általában magában foglalja a fehérneműket és azt, hogy a legjobb formádat hozod.

Ez egy rendkívül átformáló élmény, amely csodálatos dolgokat tesz az önbizalom és az önbecsülés terén. Ezért is szeretem annyira a budoárfotózást.

60 perc fotózás 15 db retusált kép kerül átadásra digitálisan 2 fehérnemű szett 1 enteriőr használata egy választott exkluzív stúdióban Opcionálisan kérhető professzionális smink + frizura készítése felár ellenében