Portré fotózás

Gyönyörű portrék megörökítése a mindennapi emberekről. Időtlen. Érzelmes. Tiszta.

A portréfotózás a legjobb meghatározás szerint a fotográfia olyan műfaja, amely magában foglalja az identitás, a személyiség, az arckifejezés, a lélek, az érzelmek és az alany általános jellegzetességeinek megörökítését egy fényképen.

Hiszek abban, hogy minden embernek egyedi története van, és szeretnék segíteni abban, hogy mindenki saját történetét úgy örökítsük meg, hogy az egyszerre legyen szép és jelentőségteljes.

A portréfotózás a tájképfotózás ellentétét képező fényképek irányultsága is lehet. Ez a fotográfia műfaja hízelgő háttereket, megvilágítást, hangulatot és pózokat használ, hogy kiemelje a téma megjelenését, és mindent életre keltsen.

Bár a definíció egyszerűnek hangzik, a portréfotózás az egyik legösszetettebb műfaj, amelyet egy fotós elsajátíthat. A profi fotósoktól elvárják, hogy valami természeteset örökítsenek meg, hogy bemutassák az alany személyiségét és érzelmeit.

A legnagyobb kihívást itt az jelenti, hogy mindenkinek egyedi személyisége van.

Ezért, ha meg akarjuk örökíteni a valódi személyiséget, minden egyes portréfotózásnál más megközelítést kell alkalmazni. Ha ezt elmulasztjuk, több száz hasonló portré fog születni, amelyek ugyanazt a történetet mesélik el. Én igyekszem, hogy a Te történeted jelenjen meg a fotókon, amiket majd kézhez kapsz.

Gyerek

3-10 éves kor között Egyedi, kézzel festett háttér előtt, stúdióban Aprólékosan kidolgozott, retusált fotók Időtartama: 1 órás Utómunka kb. 20 óra Kép mennyisége: 10 db retusált digitális nagy felbontású fotó, melyet egy internetes albumból választhatsz ki. Ez az album nem letölthető, a retusálatlan fotók nem kerülnek átadásra

Felnőtt

Egyedi, kézzel festett háttér előtt, stúdióban Aprólékosan kidolgozott, retusált fotók Időtartama: 1 órás Utómunka kb. 20 óra Kép mennyisége: 15 db retusált digitális nagy felbontású fotó, melyet egy internetes albumból választhatsz ki. Ez az album nem letölthető, a retusálatlan fotók nem kerülnek átadásra