Esküvő fotózás

Van valami, ami több mint szerelem! És több mint szeretet! Az igazán nagy kapcsolatokra, amit mindannyian keresünk, már nincs emberi szó. Nagyon-nagyon belülről, a „szívem szemével” kell látni a másik szívét, hogy felismerjem: sorsom van veled!

Igazán szeretem az esküvőkben, hogy egyszerre élem át a szépséget és az ünnepi pillanatokat. Egy esküvő napján létrejön egy vizuális történet, egy igazán intim pillanat, nyers érzelmek és én azt próbálom megragadni könnyedén. Úgy gondolom, hogy a fény, a kompozíció, az érzelmek és az intuíció segítségével a fotózás képes visszavinni valakit abba a pillanatba, és pontosan azt érezni, amit akkor érzett. Hiszem, hogy minél kevésbé statikus a fényképezés, annál jobb.

Számomra az esküvő két vad szív ünnepe. Szenvedélyes szerelmük. Félelmeiket és erősségeiket nyíltan megmutatják mindenkinek. Hogy mindenki tudja, hogy nem akarnak a másik nélkül élni. Kézen fogva. Táncoló lábak. Részeg nagybácsik. Ételcsaták. Futó gyerekek. Boldog könnyek. Ideges beszédek. Sikolyok a táncparketten. Friss virágok. Beszélgetések régi barátokkal. Zene. Ételek. Mosolyok.